/Spis på en historisk restaurant i Odense
klosterkroen restaurant i odense

Spis på en historisk restaurant i Odense

 

Det behøver ikke at være kedeligt at tage ud og spise, og du behøver slet ikke at få serveret dit måltid i upersonlige omgivelser uden historie. Du kan nemlig sagtens få en middag med garanteret personlig og individuel historie, når du tager en bid af de lækre retter på en restaurant i Odense. Danmarks tredje største by gemmer naturligvis på en masse historiske fund, som samtidig er forvandlet til nogle skønne spisesteder. Du kan eksempelvis lade rammerne omkring dit måltid være Klosterkroen, som er en lokal kro i hjertet af Odense. Klosterkroen er en perle af klassisk dansk mad midt i et hav af internationale kulinariske valgmuligheder.

Lokal restaurant i Odense med lokale produkter

Kom tæt på det fynske køkken og de lokale traditioner i idylliske omgivelser, når du får muligheden for at smage på de danske specialiteter på den historiske kro midt i Odense. På Klosterkroen kan du indtage dit dejlige måltid i lune og hyggelige rammer, som emmer af bekendt nostalgi og skabe den rigtige stemning, når du træder ind i det rare og hjemlige miljø i restauranten. Her er der madretter på menuen til enhver madglad gæst. Restauranten specialiserer sig i traditionelt dansk mad og de klassiske retter vi alle er vokset op med. De laves fra bunden og er skabt med de friske råvarer fra Danmarks egne madkamre af marker og gårde, og især fra fynske landmænd. Du vil smage de gode og friske råvarer fra de frodige marker på Fyn igennem restaurantens herlige fortolkning af retterne, som forbliver tro mod de originale retter.

Find det gode selskab på restaurant i Odense

Forkæl din ven eller veninde med en særlig middag eller hyggelig frokost, hvor I begge kan sætte tænderne i gode retter fra den danske madkultur. De populære retter, som vi kender i dag, har oplevet mange forskellige madtrends og forskellige indflydelsesrige strømme op igennem tiden. De har dog alligevel overlevet og kan stadig berige os med en stor del af vores danske historie og kultur. Få del i de traditionelle madretter med en lækker madoplevelse i de hyggelige omgivelser i kroen. Hvis du er på udkig efter den samme atmosfære, men til en større forsamling, så er dette ikke noget problem. Kroen afholder nemlig gerne middag for private selskaber og arrangementer. Her er Klosterkroen et fantastisk sted at samle en gruppe hyggelige mennesker og skabe en uforglemmelig aften for alle. De lækre traditionelle retter vil aldrig skuffe og der er noget for enhver smag til hele selskabet. Planlæg din fødselsdags- eller jubilæumsmiddag til at foregå her på kroen. Du kan også genforenes med vennerne over et solidt måltid i restauranten. Ja, kroen kan endda være en del af din kammerats eller venindes polterabend. Det er helt op til din situation og til hvilken lejlighed du mangler god kromaden til. Klosterkroen er stedet du kan søge til for at fejre fødselaren eller blot fordi du ønsker at vise din taknemlighed for en særlig person i dit liv med en dejlig middag.

Man kan blandt andet få tarteletter på Klosterkroen. I videon finder du en god opskrift på de klassiske tarteletter.